Bedtextiel

Bedgenotenhaarlem.nl biedt een enorm assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, in mooie en stijlvolle, eigenzinnige en basic design in elke maat en van elk materiaal. Zo kun je voor de zomer een katoen satijn dekbedovertrek of hoeslaken kopen en in de winter een warm flanel of jersey dekbedovertrek c.q. hoeslaken.

De dekbedovertrekken zijn voorzien van de meest uiteenlopende dessins, prints, borduursels en motieven, van vrolijk  tot chique landelijk dekbedovertrek. De hoeslakens hebben wij in allerlei kleuren en materialen.

Hoeslakens voor gewone en extra hoge hoek voor dikke matrassen.
Topdekhoeslakens en splittopdekhoeslakens ook in langere maten voor U op voorraad.

En vanzelfsprekend hetzelfde in moltons van 100 % verantwoord katoen.

Wij werken met vele merken zolas Essenza, Cinderella, Damai, Esprit, Witte litaer, Hecket en lane, Zo home , Soraya, en natuurlijk de volledig biologische serie van Yumeko, deze lijn is samengesteld uit biologisch katoen en is ook nog eens fairtrade gecertificeerd.

Ook in de andere collecties vindt U bij ons steeds meer biologisch katoen, want wist U: dat voor 10 kg katoen ca 1 kg pesticide wordt gebruikt? DAAROM bestaat onze collectie voor bijna de helft uit biologisch katoen

Wij hebben met ca 2000 stuks  het grootste aanbod bedtextiel in de regio Haarlem,